• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bakan Kılıç açılış için Şanlıurfa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi açılış yapmak için Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Kılıç Şanlıurfa merkezde Yenişehir Gençlik Merkezinin açılışını yaptı.

 

Ardından Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının verdiği iftar yemeğine katıldı.

 

Programların yoğun olmasından dolayı Gap Arena Stadı yerleşkesindeki Kapalı Spor Salonu'nun açılışı yapamayan Bakan Kılıç, sadece kurdelekesti. Programda ilahiler söylendi.

 

Türkiye geneli güreş, judo ve basketbolda başarılı olanlara ödülleri verildi.

 

Açılış programında Bakan Suat Kılıç, Şanlıurfa Milletvekillerinden Kasım Gürpınar, Yahya Akman, Zeynep Uslu Karahan ve Şanlıurfa İl Valisi Celalettin Güvenç ile Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez birer konuşma yaptı.

 

Şu Ramazan ikliminde kardeş kanı dökenlere kayıtsız kalamayacaklarını belirten Bakan Kılıç, "Suriye'de 100 binin üzerinde insan öldürülmüş bizden bunlara kayıtsız kalmamız isteniyor. Biz bunlara kayıtsız kalamayız. Bugünün yarını var, ak günlerin bir de hesap günleri var. Mısır'da darbe oldu halkın oyuyla seçilenler darbecilerin elleriyle işbaşından uzaklaştırıldılar. Darbeciler sabah namazı kılan müminlerin üzerine silahlarla ateş açtılar. Cemaatte saf tutmuş vaziyette 58 kardeşimiz hayatını kaybetti. Sadece Müslüman oldukları için değil insan oldukları için de mahcubuz ve üzgünüz, masum oldukları için, ölümü hak etmedikleri için mahcubuz ve üzgünüz" diye konuştu. (M.Emin Polat-Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir