• DOLAR 32.567
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2417.02
  • ...
Ekonomi Bakanı Tarsus'ta iftar yemeğine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in Tarsus ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılarak Tarsusluların Ramazan ayını tebrik etti.


Bakan Çağlayan, iftar yemeğinden önce yaptığı konuşmada, "İçinde bulunduğumuz ay Ramazan ayı, merhamet, birlik, beraberlik dostluk, kardeşlik ve yardımlaşmanın hepsinden daha önemli ve daha iyi anlaşıldığı bir aydayız. Allah bize birlik ve beraberlik içerisinde nice ramazanlar yaşatsın inşallah. Hz. Peygamberimizin güzel bir hadisi var. Peygamberimiz diyor ki Ramazan geldiği zaman cennet kapıları açılır ve şeytanlar zincire vurulur. Böylesine önemli böylesine muhteşem bir günde, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin kardeşliğine ve gelmiş olduğu ekonomik seviyesini bozmak isteyen şeytanlara fırsat vermesin inşallah "dedi.


İftar yemeğine Bakan Çağlayan'ın yanı sıra Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Çiğdem Münevver Ökten ve yaklaşık bin kişilik vatandaş topluluğu katıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir