• DOLAR 32.592
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2498.181
  • ...
Fakir ve özürlüler aynı sofrada buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde dün Malikâne`de yaklaşık 250 kimsesiz çocuk, fakir ve özürlüyü bir araya getirdi.

Verilen iftar yemeğine MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yaman Karadeniz, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Mert, Genel Merkezden Bilal Kanter, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetimi, özürlüleri temsil eden dernekler, kimsesiz çocuklar, fakir ve özürlüler katıldı.

İftar yemeği M. Tahir Yıldız`ın okuduğu Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Verdiği iftar yemeği hakkında bilgi veren MUSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, üçüncü kez iftar programı düzenlediklerini söyleyerek, "Üçüncü kez iftar programı veriyoruz. Birincisinde Arakan`daki Müslümanlara iftar programı düzenlemiştik. Geçen sene iftar programımızda, tüm fakir programı konsepti olsun diye kimsesiz çocukları, fakir aileleri ve özürlüleri bir araya getirmiştik. Protokol havası içermeyen protokolden uzak olarak fakiri, engellisi ve zenginini yan yana getirdik. Yılda bir de olsa güzel bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Bu sene de aynı programı düzenledik. Amacımız, buradaki insanlar değişik bir havada yemek yemesidir" dedi.

İftar yemeği programı okunan dua ile son buldu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)
 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir