• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
Ramazan ayında elektriksiz kaldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Silopi Cudi Mahallesi Ceylan Sokakta bulunan 19 No'lu trafoda meydana gelen arıza 5 gündür DEDAŞ ekipleri tarafından giderilemeyince mahalleli elektriksiz kaldı. Aşırı sıcakların Ramazan ayına denk gelmesi vatandaşı iki kat daha mağdur etti.

 

Mahalle sakinlerinden Yaşar Öden, "5 gündür elektriğimiz yok, çok mağdur durumdayız. Sıcaktan evde duramıyoruz. Buzdolabı'nda bulunan erzaklarımızın tamamı bozuldu. Soğuk su bile bulmakta büyük zorluk çekiyoruz. DEDAŞ'la görüştük. Fakat sorunumuza bir çözüm bulmadılar. Ayrıca Kaymakam Beyle de görüştük ve sorunumuza çözüm bulmasını istedik." diye konuştu.

 

Başka bir mahalle sakini Abdullah Bozkurt, "Elektriklerimiz olmadığı için her gece başka bir akrabamızda kalıyoruz. Çok mağdur durumdayız ve bir an önce yetkililerin sorunumuza bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Bizi sudan sebepten oyalamalarını istemiyoruz. Buzdolabı'nda bulunan her şeyimiz çürüdü. Peynir bidonlarımız, turşu, salça, et, patates ile birlikte yaklaşık 5 bin TL'lik zararımız oldu." şeklinde konuştu. (Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir