• DOLAR 32.6
  • EURO 34.85
  • ALTIN 2499.133
  • ...
İsrail askerinin görülmemiş vahşeti - Video
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre bir İsrail askeri elinde tuttuğu bir kuşu ocak üstünde ısınan bir tavanın içindeki kızgın yağa canlı canlı daldırarak pişirdi. Yüzü gizlenen asker kuşu canlı canlı kızartarak öldürürken çektiği görüntüleri bir de internete yükledi.

38 saniyelik görüntülerde askerin kuşu ayaklarından tutarak kızgın yağın içine daldırdığı görülüyor. Kuş yağa değer değmez çırpınıyor. İsrailli asker kuşu daha sonra bir kez daha daldırıyor ve kuş bir kez daha kanatlarını çırpıyor. Bu arada iğrenç olayı görüntüleyen diğer asker kuşun ölüp ölmediğini soruyor ve işkenceyi yapan asker de kuşu inceledikten sonra "evet" cevabını veriyor.

Görüntülerin yüklendiği Youtube paylaşım sitesi gelen tepkiler üzerine görüntüleri sitesinden kaldırdı. İsrail ordusu da asker hakkında soruşturma açtı. İsrail, ordusunun imajını geliştirmek için askerlerin günlük hayatlarına ilişkin görüntüleri sosyal paylaşım siteleri üzerinden paylaşmalarını teşvik ediyor. Ancak bazı görüntüler bu planın zaman zaman ters tepmesine neden oluyor.

 

Kaynak: DHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir