• DOLAR 32.494
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2472.41
  • ...
İrşad Der idillilerle iftarda bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - İdil ilçesinde faaliyetlerini yürüten İdil İrşad Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar yemeği verdi.

Dernek binasında verilen iftar yemeğine İdil`de faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu kurum müdürleri, yerel ve ulusal basın mensupları, eğitimciler, sağlıkçılar, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma yapan İrşad Der Başkanı M. Nezir Yılmaz, misafirlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında "Tanışmak, kaynaşmak için bir arada bulunmak, yakınlaşmak gerekiyor. İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Birimizi ne kadar çok tanırsak, o kadar çok severiz. Sevginin kardeşliğin birlik ve beraberliğin hakim olduğu bu iftar yemeğinde bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim." İfadelerine yer verdi.

İftar programına katılan Eğitimci Nurettin Yılmaz, programı düzenleyenlere teşekkür ederek "Bir iftar yemeği düzenleyerek ilçe idaresi, ilçe esnafı ile ilçe halkını bir araya getirdikleri için teşekkür ederim." diye konuşu.
İftar yemeğinin ardından topluca teravih namazı kılan misafirler çay içerek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.( M. Salih Baştuğ- İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir