• DOLAR 32.51
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2434.749
  • ...
İstanbul`da Mursi`ye Destek Yürüyüşü -foto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

STANBUL- Mısır`da gerçekleştirilen alçakça darbe sonucu görevinden alınan Mursi`ye destekler çığ gibi büyüyor. Fatih Camii`nde bir araya gelen yüzlerce Müslüman tekbirler ve sloganlar eşliğinde İtfaiye Parkına yürüdü.

 

"Seyit Kutup, El Benna selam olsun İhvana"; "Defol Sisi seninleyiz Mursi"; "İslami Hareket engellenemez"; "Yaşasın Küresel İntifada"; "Tevhit Adalet Özgürlük" ve"Mursi`ye selam direnişe devam" sloganları eşliğinde Fatih Camii`nden İtfaiye Parkı`na yürüyen Müslümanlar sık sık tekbir getirdi.

"Sisi`nin Darbesi Bizleri Diriltmiştir"
Platform adına açıklama yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım yaşananların arkasında siyonizm ve uşaklarının olduğuna dikkat çekti. Küfre ve küfrün hilelerine karşı direnen Müslümanlara her zaman destek olacaklarını dile getiren Yıldırım; "Mısır askerine seslenmek istiyorum.

Mısır`ın imajını yerle bir ettiniz. Asker, sınırları korumak için mi yoksa siyonizm`e uşaklık için mi var? Sisi`nin darbesi ve Esad`ın zulmü bizleri diriltmiştir. Diktatörlerin ve zalimlerin karşısında, Müslüman Kardeşlerimizin yanındayız" diye konuştu.

Darbe destekçilerine seslenen Yıldırım; "Bu darbeyi destekleyenlere sesleniyorum. Sıra size de gelecek. Sizin de saraylarınız ve tahtlarınız başınıza yıkılacak. Bizler de o zaman sizin tahtlarınızı yıkanların yanında olacak, meydanlara çıkacak ve destekleyeceğiz" dedi.
(Erkan Yavuz - Enes Durmaz / İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir