• DOLAR 32.509
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2419.611
  • ...
Silifke esnafı iftarda bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği`nin Silifke`de düzenlediği iftar programına Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Milletvekili Prof Dr Nebi Bozkurt, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, Kaymakam Fatih Damatlar, bürokratlar ve esnaf katıldı.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada, "Milletin özü olan esnafın yakınında olacağız. Esnafa yakın olmak demek, halka yakın olmak demektir. Esnafın şartlarını iyileştirmek, milletin beklentisini karşılamak demektir. İnsani değerleri yaşatmayan ve yüz yüze karşılıklı temas ile ilişkiyi içermeyen hiçbir yer insana yakın değildir. Bunun için esnafı yaşatmak, bizi biz yapan tüm değerleri canlı ve güçlü tutmak demektir" dedi.

Mersin Milletvekili Prof. Dr Nebi Bozkurt, "Esnaf olarak her şeyin helalini arzu etmek lazım… Bir kul bir işi düzgün yaptığı zaman Allah ondan hoşnut olur. Esnaflar güven verdiği zaman müşterisi çoğalır. Halka inen ve esnaflarımızın yanında olan valimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, iftar yemeklerindeki amacın, birlik ve beraberliğimizi bütünleştirmek, esnaf ve bürokratları bir araya getirerek manevi duyguları zenginleştirmek olduğunu ifade etti. (Osman Öksüz-İLKHA)
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir