• DOLAR 32.548
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2436.705
  • ...
DTSO'da KOSGEB Temsilciliği açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 



DİYARBAKIR- KOSGEB Diyarbakır Şube Müdürü Mehmet Fidan, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Fidan, ortaklaşa düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin çok verimli geçtiğini belirtti. Ziyarette DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, DTSO bünyesinde KOSGEB temsilciliği kurulması için çalışmaların başlattığını söyledi.

 

Ziyarette, 2007 yılından beri Diyarbakır'da faaliyette bulunduklarını belirten KOSGEB Diyarbakır Şube Müdürü Fidan, bundan sonraki programlarda da oda üyelerine ve yatırımcılara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Fidan konuşmasının devamında, " Her zaman, her konuda en büyük paydaşımız olan Diyarbakır Ticaret ve sanayi Odası ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz, amacımız Diyarbakır'daki yatırımcılara, girişimcilere destek sunmaktır" ifadelerinde bulundu.

 

DTSO Yönetim Kurulu Ahmet Sayar ise, KOSGEB Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Dicle Üniversitesi ortaklığında hazırlanan ARGE ve İnnovasyon İşbirliği Protokolünü imzalayarak, KOSGEB ile ortaklaşa projelerin devam edeceğini belirtti. Sayar; "Hizmet kalitemizi arttırmak ve daha fazla sanayiciye ulaşabilmek için DTSO bünyesinde KOSGEB temsilciliği kurulması için çalışmalarımızı başlattık. Amacımız sanayiciye, yatırımcıya yerinden en doğru hizmeti vermek. Bu amaçla KOSGEB ile görüşmelerimiz doğrultusunda en kısa zamanda DTSO bünyesinde KOSGEB temsilciliğini hayata geçirip, üyelerimize uzman destekli danışmanlık hizmeti vereceğiz" ifadelerini kaydetti. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir