• DOLAR 32.505
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2501.309
  • ...
Çöpler toplanmayınca mahalleli isyan etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Kent merkezi ve birçok mahalle çöp istilasına uğramış durumda. Yeni Mahalle sakinleri, 10 gündür mahallelerinde çöplerin toplanmadığını ve yaşadıkları yerlerin çöpten geçilmediğini belirterek belediyeyi göreve çağırdı.

 

Mahalle sakinlerinden Faris Nart, "Biz mahalle sakinleri olarak belediyeden şikâyetçiyiz. 10 gündür çöp arabası bizim sokağa girmiyor. Kokudan dolayı sokaktan geçemiyoruz. Mahalle sakini olarak biz ilgililere belediyeyi şikâyet ediyoruz. Eğer kim sorumluysa bir zahmet gelip buraları temizlesinler. Aşırı çöp kokusundan dolayı mahalle sakinleri zarar görüyor. Doğru düzgün sokağa çıkamıyoruz, çocuklarımızı dışarı bırakamıyoruz" dedi.

 

Bir başka mahalle sakini Mustafa Basut ise, "Belediyenin işi halka hizmet etmektir. Buralarda biriken çöplerden dolayı yaşayamaz hale geldik. Çöplerin oluşturduğu pis kokular bizleri çok rahatsız ediyor. Bu çöpler ne Batman'a yakışıyor ne de Müslümanlığa yakışıyor. Acilen buraların temizlenmesini istiyoruz. Mahalle sakini olarak belediyeyi göreve çağırıyoruz" ifadelerini kullandı. (Yasir Oğuz/Cevher Ekinci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir