• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
`AKLANACAĞIZ` Dediler...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Çelik`e Berat Kandili ziyaretiMedya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Memecan ve üyeleri Mustafa Kaaralioğlu, Nuh Albayrak, İbrahim Şahin, Yusuf Ziya Cömert, Akif Beki, Sabah’tan Haluk Çimen, Dernek Genel sekreteri Deniz Ergürel, Sincan Cezaevi’nde Medya Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik’i ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Medya Derneği Genel Sekreteri Deniz Ergürel, Mustafa Çelik’in yönetim kurulu üyesi olduğunu ve Kanal 7’nin de kurumsal üye olduğunu hatırlatarak, “Berat Kandili nedeniyle ziyaret etmek istedik” dedi.

"KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTACAK BİR DURUM YOK"

Saat 16.00 gibi gerçekleşen görüşmeyle ilgili bilgi veren Ergürel, “Mustafa Çelik’in durumu gayet iyi. Bize ‘Kimsenin yüzünü kara çıkartacak bir durum yok. En kısa sürede bu davadan aklanacağız’ dedi. Medya Derneği olarak soruşturmayı yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

BASIN KURULUŞU ZARAR GÖRMESİN

Deniz Ergürel, davanın gazetecilik faaliyeti içinde olmadığını bildiklerini belirterek, Kanal 7’nin üst düzey yöneticilerinin tutuklanması nedeniyle oluşacak zararlardan endişe duyduklarını söyledi. Ergürel, “Biz bir basın kuruluşunun zarar görmesini istemiyoruz. İşin bu tarafıyla ilgileniyoruz” dedi.

"AKLANACAĞIZ"

Ziyaret sırasında Zahid Akman’la da görüştüklerini belirten Ergürel, Akman’ın da moral olarak iyi olduğunu ve onun da ‘Aklanıp çıkacağız’ dediğini aktardı.


Haber7

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir