• DOLAR 32.373
  • EURO 35.073
  • ALTIN 2325.319
  • ...
Ölüm Nedeni Alkol ve Eroin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VANCOUVER - Kanada`da otel odasında ölü bulunan genç oyuncu Cory Monteith`nin aşırı dozda eroin ve alkol kullanımı nedeniyle öldüğü bildirildi.

British Columbia Adli Tıp Kurumu`nda yapılan açıklamada, 31 yaşındaki Kanadalı ünlü yıldız Monteith`ın ölümü sırasında otelde yalnız olduğunu tahmin ettikleri belirtildi.

Açıklamada, oyuncunun yapılan otopsisinde aşırı dozda alkol ve eroin tespit edildiği kaydedildi.

Vancouver Polis Birimi Sözcüsü Brian Montague ise otel kayıtlarından Monteith`in otele yalnız döndüğünün görüldüğünü ve odasında bulunmasından uzun bir süre önce öldüğünü tahmin ettiklerini ifade etti.

Montague, Adli Tıp Kurumu`nun raporunda oyuncunun ne oranda eroin ve alkol kullandığına yönelik bilgi bulunmadığını belirterek, odada yaptıkları incelemede aşırı doz eroin bulunduğuna yönelik kanıtlar topladıklarına işaret etti.

Türkiye`de de yayınlanan Glee dizisindeki Finn Hudson rolüyle tanınan Monteith`in cesedi, 6 Temmuz`da giriş yaptığı Fairmont Pacific Rim otelinin 21. katındaki odasında otel görevlisinin ünlü yıldızın otelden ayrılma saatini kaçırması nedeniyle durumdan şüphelenmesi üzerine bulunmuştu.

Cory Monteith`nin bir süre önce madde bağımlılığı tedavisi kapsamında bir sağlık kurumuna yatmayı kabul etmiş, ünlü yıldızın ayrıca 19 yaşında da aynı nedenle rehabilitasyon tedavisi görmüştü.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir