• DOLAR 32.376
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2325.65
  • ...
"Eğitim öncelikli meselemizdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan'ı, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı karşıladı.


Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Eğitim Denetmenleri Başkanı Yakup Genç, Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla bir toplantı yapan Vali Taşyapan'a, Bingöl'deki eğitim durumu, yatırım projeleri hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Sarı tarafından brifing verildi.


"Eğitimle ilgili her türlü konu, bizim birinci önceliğimiz ve meselemizdir" diyen Vali Taşyapan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün şemsiye görevi yaptığını ifade ederek, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde görev yapan yöneticiler, Bingöl'ün 7 ilçesine ait tüm bilgilere vakıf olmalıdır. Herkes, detaylarıyla birlikte, en ince ayrıntısına kadar konusuna hâkim olmalıdır" dedi.


Talep ve talip olduktan sonra başarının yakalanacağını ifade eden Vali Taşyapan, "En önce çocuklarımızın eğitimi gelmektedir. Elbirliğiyle eğitimdeki anlayış ve kapasiteyi geliştirmeliyiz. Öğrencilerimizi, hem yurtiçi, hem yurtdışı eğitim programlarıyla geliştirmeli, ufkunu açmalıyız. Gönüllü ve bu işe sevdalı eğitimcilerimizle bu başarıyı yakalayabiliriz. Beraber omuz omuza çalışmayı arzu ediyorum. Hedefimiz, Bingöl'ün eğitim kalitesi ve başarısındaki çıtayı yükselmesidir" ifadelerini kullandı.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir