• DOLAR 32.746
  • EURO 35.026
  • ALTIN 2506.529
  • ...
Manisa'da fırıncılara tam not
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan pidelerinin sağlıklı şartlarda üretilip üretilmediği noktasındaki denetimlerini sıklaştırdı. Manisa merkezdeki fırın işletmeleri periyodik aralıklarla ekipler tarafından denetlendi.

 

Zabıta Müdürü Aydoğan İra, kontrollere yönelik yaptığı açıklamada Ramazan pidesinin hijyenik ortamda üretimi ve gramajı konusunda hassas davrandıklarını belirterek, denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını söyledi.

 

Fırıncıların Manisa halkına sağlıklı ve gramajı tam pide sunmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade eden İra, "Ramazan ayı dolayısıyla hız verdiğimiz fırın denetimlerimizde fırıncılarımızın kurallara uygun pide üretimi yaptığını tespit ettik. Hatta bazı işletmelerde pide gramajının standardın üstünde çıktığı oldu. Elbette bu Manisa halkı adına bizleri memnun etti. Bu anlamda halkımızın sofrasına gelen pidenin sağlıklı ve gramajının tam olmasına dikkat eden tüm fırıncılarımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı boyunca pidelerde, yıl boyunca da ekmek üretiminde bu hassasiyetin devamını diliyoruz" dedi.

 

hİra, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla gerçekleştirilen pide denetimlerinin Ramazan ayı boyunca aralıksız devam edeceğini belirtti. (Ramazan Sındraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir