• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Mersin'de ormancılar iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Ramazan ayının rahmet ve bereketi dolayısı ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası sosyal tesislerinde tertiplenen iftar programında bir araya gelen Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları iftar sevinci yaşadı.

 

İftar programına Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Ak Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, Bölge Müdür Yardımcıları Refik Ulusoy ve Nurettin Bozdemir, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Memur-sen Mersin İl başkanı Atilla Olçum, Memur Sendikalarının Mersin Şube Başkanları, Öz Orman-İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurul üyesi Ali Bilgin, Mersin Şube Başkanı Halil Aygün ve çok sayıda Orman Bölge Müdürlüğü çalışanı katıldı.

 

İftar programında konuşan Bölge Müdürü Abit Baca, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Ramazan ayı iftar programımızın birini daha gerçekleştiriyor olmamızın heyecanını yaşıyoruz. Sahip olduğumuz dayanışma ruhu tüm sıkıntılarımızın aşılması için en büyük güçtür. Yeter ki farkında olalım ve hayatımıza hakim kılalım.

 

Bu vesile ile Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz ve mesai arkadaşlarımızla aynı sofrada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel Ramazan ayında iftar saatinde bizleri buluşturan Yüce Rabbimize hamdolsun" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir