• DOLAR 32.383
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2326.145
  • ...
Kazada ölen 9 kişi adına 30 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yaklaşık 3 hafta önce Batman'da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 9 kişinin aile fertleri, hayatını kaybedenler hayrına Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası aracılığıyla birinci derece 30 fakir aileye 50'şer TL'lik nakdi para yardımda bulundu.

 

Konu ile ilgili bilgi veren Umut Der Gıda Bankası Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın, "3 hafta önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 9 kişinin aile fertleri, bu Ramazan ayı ve onların hayrına bize fakirlere vermemiz için para yardımında bulundu. Biz de, derneğimize kayıtlı birinci derecede fakir olan 30 aileye, onların vermiş olduğu 50 TL'lik para yardımını ulaştırdık. Allah, kazada hayatını kaybedenler hayrına verilen bu yardımı kendisi için kabul etsin ve onların günahlarına kefaret etsin" dedi.

 

Kendilerine yardım verilen fakir aileler ise, kazada hayatını kaybedenlere dualar ederek hem Umut-Der'e hem de kendilerine yardımda bulunan aileye teşekkürlerini iletti. (Vedat Aydın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir