• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
Görme engelliler Kur'an Kursu için destek istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Demir, Dernek Yardımcısı Hasan Serdar Bilge ve dernek üyeleri Mersin İl Mütüsü Ali Melek'i makamında ziyaret etti. Mersin Görme Engeliler Spor Kulübü Dernek Başkanı, dernek binasında açacakları Kur'an Kursu için il müftüsünden yardım istedi.

 

Mersin Görme Engeliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Mehmet Şükrü Demir ziyarette yaptığı konuşmada, görme engelli olan üyelerinden bir kısmının Kur'an-ı Kerim öğrenmek istediklerini, dernek binalarında Kur'an Kursu açmak istediklerini ve bu konuda destek vermelerini istedi.

 

Kur'an Kursu açılması konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını ve görme engellilerin okuyabilecekleri Kur'an-ı Kerimleri Başkanlıktan isteyeceklerini ifade eden İl Müftüsü Ali Melek ise, kendilerine imkânlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını söyledi.

 

Müftü Melek son olarak, bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, kendileri ile iletişimlerinin devam edeceğini belirtti. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir