• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Seksen Yıldır Gün Yüzü Görmemiş!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Adana doğumlu olan Süleyman Kapıcı, küçüklüğünden bu yana gözlerinin görmediğini söyledi.

5 yaşlarında iken babasını kendisini doktora götürdüğünü ifade eden Kapıcı, "Doktorlar yaklaşık beni sol gözümden beş defa ameliyat yapmışlar, ama gözüm daha da kötüye giderek çukurlaştı. Babam ondan sonra sağ gözümü de ameliyat yapmamış. Yaklaşık seksen yıldır böyleyim. Bir gün olsun bir yere gitmiş değilim. Benim dünyam burası. Kalpten de rahatsızlığım var. Sabahlara kadar yatamıyorum. Komşularımız sağ olsun bazen kekik kaynatıyorlar, getiriyorlar ben içiyorum. Kalp rahatsızlığımdan dolayı hemen hemen her gün hastanedeyim. Hastanede de doğru düzgün bir tedavi uygulamadan tekrara eve gönderiyorlar" dedi.

Hiç kimsem yok

Allah`tan başka hiç kimsesi olmadığını söyleyen Kapıcı, "Ben iki gözümden kör olduğum için evlenemedim. Babam da vefat ettikten sonra kimsem kalmadı. Şuan hiç kimse yok Allah`tan başka. Ben, babamla birlikte yaşarken bizim bir komşu vardı. Aramız çok iyiydi. Aile dostu olmuştuk. Şimdi o bana bakıyor. Bazen komşular bir sıcak yemek ya da ekmek getirirler. Yaz olduğu için bu ceviz ağacının altında sabah akşam kalıyorum. Kış odlumu da içeriye geçiyorum. Ondan sonra yardım edenim yok. Üç ayda bir yaşlılık maaşı alıyorum. Onu da elektrik su parası derken bana bir şey kalmıyor. Yetkililerin bana yardım etmelerini istiyorum. Beni bu durumdan kurtarsınlar" diye konuştu.

Allah rızası için bakıyorum
Süleyman Kapıcı`nın yanında kaldığı eski komşusu ise şunları söyledi: "Eskiden biz Süleyman Amca ile komşu idik. Aile dostu olmuştuk. Babası öldükten sonra kimsesi kalmadı. Süleyman amcanın da bakanı olmayınca bende yanıma aldım, kendisine Allah rızası için bakmaya çalışıyorum. Benim de durumum hiç iyi değil ama yine de idare etmeye çalışıyoruz." (Osman Öksüz-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir