• DOLAR 32.564
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2418.193
  • ...
Başkent`te otobüs kazası: 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altındağ Çankırı Caddesi üzerinde sağanak yağış nedeniyle kontrolünü kaybeden Kızılay İçaydınlık seferini yapan 06 DD 7291 plakalı halk otobüsü orta şeritte bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. kaza da biri çocuk on kişi yaralandı. Olay sonrası kaza yeri adeta can pazarına döndü. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından otobüs içinde yapıldı. Durumu ağır olan yaralılar olay yerine gelen ilk ambulansla hastaneye gönderilirken olay yerine çok sayıda ambulans çağrıldı. Olay sonrası kaza yerinde polis ekipleri olmaması sebebiyle araç ve ambulans akışını sağlık ekipleri yaptı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen bazı yaralı yakınları otobüs içerisinde yakınlarını aradı. Yakınlarının yaralı olduğunu gören vatandaşlar yaralıları teselli etmeye çalıştı. Bu sırada ambulansta bekleyen bir yaralı kaza anını anlattı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda şoförün otobüsün hakimiyetini kaybettiğini ve ani fren yaparak orta şeritteki aydınlatma direğine çarptığını belirtti. Bir anda otobüsün içerisinin karıştığını ifade etti.

Olay yerine ek ambulansların gelmesiyle otobüs içerisinden çıkartılan yaralılar ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir