• DOLAR 32.514
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2427.748
  • ...
180 kişilik kontenjanıyla yeni öğrencilerini bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Liselere giriş sınavı niteliğindeki Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarının açıklanmasıyla velileri ve öğrencileri tam anlamıyla okul tercihi telaşı sarmış durumda...

Aileler, iyi eğitim veren, çocuklarını güven içinde teslim edebilecekleri, maddi imkanlarını zorlamayacak, ulaşımı kolay okulları tercih etmeye çalışıyor.

Velilerin geçmiş yıllardaki gibi yeniden imam hatip liselerine büyük bir teveccüh gösterirken, son yıllarda yapılan değişikliklerle üniversite yolunda önünde "katsayı problemi" gibi bir engel kalmayan imam hatip okulları zeki öğrencileri bekliyor.

2012-2013 eğitim öğretim yılı ile birlikte kapılarını geleceğin toplum mimarlarına açan Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi de sahip olduğu imkanları ile bölgesinde bulunan pek çok okula göre bir adım öne çıkıyor. Lise diğer okullardan farklı bir okul modeli tesis etmek için yola çıkmış durumda.

Okul idarecileri, öğretmenleri ve görevli personeli ile bir aile ortamı sergilenen okulda ayrıca öğrencilere kendisini iyi yetiştirmek için pek çok imkan sunulmaktadır.

Öğrencilerin ilgi ve kabiliyetlerine göre; hukuk, ilahiyat, tıp, dil, eğitim bilimleri, siyaset ve uluslararası ilişkiler, işletme, tarih gibi alanlara yönlendirildiği okulda özel etütlerle başarı çıtası yükseltilmektedir.

Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi ulaşımı da kolay bir noktada bulunmaktadır. Okula, halk otobüsleri, dolmuş veya banliyö treniyle tek vasıtayla ulaşmak mümkün.

Oldukça geniş ve güzel bir bahçe içerisinde bulunan deniz manzaralı okulda, yatılı okumak isteyen öğrenciler için de devlet parasız yatılı yurdu hizmet vermektedir.

Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi, 180 kişilik kontenjanıyla geleceğin tarihini yazmaya "ben de varım" diyen erkek öğrencileri heyecan içerisinde beklemektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir