• DOLAR 32.515
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2437.413
  • ...
Viranşehir Cami-Der Suriyeli aileleri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Viranşehir ilçesinde faaliyetlerde bulunan Umut Kervanı Platformu üyesi Viranşehir Cami-Der faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Ramazan ayının gelmesi ile yardım faaliyetlerine hız veren dernek 110 Suriyeli aileye beyaz et dağıtımında bulundu. Havaların sıcak olması nedeniyle yardımlar gece saatlerinde dağıtıldı.

Yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Cami-Der Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş " gündüzleri hava hem çok sıcak ve hem de oruçlu olduğumuzdan gece dağıtımı yapmaktayız. Gündüzleri birçok Suriyeli aile reisi de ( çalıştığından ) evde bulunmuyor. Bu mübarek günlerde insanlara yardımcı olmak bizleri memnun etmektedir." dedi.

Dolaş, "Ramazan boyu hem Suriyeli ve hem de ilçede bulunan fakir ailelerimize yönelik yardımlarımız aralıksız devam edecek." Şeklinde konuştu.

Yardım alan aileler de gönüllülere teşekkür ederek "Bu mübarek günlerde bizleri unutmayıp yardımda bulunan ve ilk geldiğimiz günden beri bizlere yardımda bulunan Cami-Der hayratına teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun."dediler.
(Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir