• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
Zengin ve fakir iftar yemeğinde buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (BEY-DER) ve İnsani Yardım Vakfı (İHH), Batman Öğretmenevi Bahçesinde düzenlediği iftar yemeği programıyla Batmanlılarla bir araya geldi.
 
Yer sofrasında ve yaklaşık bin kişiye verilen iftar yemeğinde Baro Başkanı Avukat Ahmet Sevim, Batman`daki STK temsilcileri, Batman`daki siyasi parti temsilcileri, ildeki fakir ve yetimler vardı.
 
İftar öncesi Bey-Der Başkanı Zeki İslamoğlu, açılış konuşması yaparak fakir ve zenginleri bir arada tutarak böyle bir iftar vermenin sevincini yaşadıklarını söyledi.
 
Verdikleri iftar yemeği hakkında bilgi veren İHH`nin Anadolu Çalışma Koordinatörü Hasan Sancak, bu sene 25 ilde iftar verdiklerini belirterek, "Şuanda Batman`da yaklaşık bin kişilik bir iftar veriyoruz. Türkiye`nin 25 ilinde fakir insanları ve zengin insanları aynı sofrada buluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Ramazan`ın bereketinden bütün insanların faydalanmasını istiyoruz. Şuan da Suriye ve Mısır`da iftar yemeği veriyoruz. Nerede bir ihtiyaç sahibi insan varsa hepsine ulaşmaya çalışıyoruz" dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir