• DOLAR 32.625
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2508.106
  • ...
İstanbul'a yağmur geliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

 

Bölgelerde hava durumu
MARMARA:
Parçalı ve az bulutlu, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyon çevrelerinin kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresinin (Isparta ve Burdur) kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeybatısının parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile akşam saatlerinde Ankara ve Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık geçeceği tahmin ediliyor. (Muhammed Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir