• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Arazi Anlaşmazlığında Pusu: 2 Ölü, 1 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Ceyhan`a bağlı Akdam Köyü`nde dün akşam meydana geldi. Uzun ailesinde kardeş ve amca çocukları arasında arazi konusunda, bir süredir devam eden anlaşmazlık nedeniyle, 40 yaşındaki Ethem Beyaz Uzun köy yolunda pusu kurdu. Motosikleti ile tarlaya giden Rasim Uzun ve oğlu Davut Uzun`un yolunu kesen Ethem Beyaz Uzun, tabanca ile ateş açtı.

Yakın mesafeden vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan baba ile oğlu kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan Savaş Uzun da olay yerine geldi. Olay yerinde, kanlar içindeki babası ve ağabeyini gören Savaş Uzun ne olduğunu anlamaya çalışırken, Ethem Beyaz Uzun`un silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Savaş Uzun da başından, sol kol ve göğsünden yaralandı.

Köylülerin ihbarı üzerine sevk edilen jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, Rasim ve oğlu Davut Uzun`un öldüğü belirlendi. Ağır yaralı olan Savaş Uzun ise Ceyhan Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Savaş Uzun ameliyata alındı.

Olay yerinde ölen baba ve oğlun cesetleri yapılan ön otopsi ardından Ceyhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerindeki yakınları ise, fenalık geçirdi. Ceyhan Jandarma Komutanlığı`na bağlı ekipler başka olayın meydana gelmemesi için köyde tampon bölge oluştururken, cinayetin ardından kaçan Ethem Beyaz Uzun`un yakınması için çalışma sürüyor.

DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir