• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
Kastamonu`da kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu`da iftar vakti çevre yolundan şehir merkezine gelmekte olan Sacit K. yönetimindeki 37 SD 732 plakalı kamyon ile şehir merkezinden çevre yoluna çıkmakta olan Hasan Kayaoğlu (39) idaresindeki 57 HD 207 plakalı otomobil, Daday Kavşağı yakınında yol yapımı nedeniyle yolun tek şeride düştüğü bölgede kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Hakan Kayaoğlu ile yolculardan Zekeriya Çiğdemliol (31), Sevim Çiğdemliol (29) ve Büşra Topçu (15) yaralandı. Araçta bulunan diğer yolculardan Armağan Durmaz ise, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası adeta can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmak için ise, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü`ne bağlı ekipler çağrıldı. AFAD ve itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları kurtarırken, yaralılar ambulanslara Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Öte yandan, otomobil içerisinde sıkışan Armağan Durmaz`a sağlık ekipleri kalp masajı uyguladı ancak, Durmaz kalp masajına hiçbir tepki vermeyerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, meraklı vatandaşları da olay yerinden uzaklaştırmak için büyük çaba gösterirken, kaza sonrası yol, araç trafiğine kapandı. Bir müddet sonra temizlenen yol, araç trafiğine tekrar açıldı.
Kaza geçirenlerin yakınları ise olay yerine geldiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. Kaza sonrası kamyon şoförü Sacit K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlatırken, yaralılardan otomobil sürücüsü Hasan Kayaoğlu`nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir