• DOLAR 32.492
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2471.44
  • ...
Mitinge Giden Otobüse Çirkin Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kazlıçeşme’deki Mısır mitingine giden otobüse saldırı…

 

Mitinge Giden Otobüse Çirkin Saldırı

İstanbul Kazlıçeşme’de düzenlenen miting katılmak için yola çıkan Saadet Partisi Orhangazi Teşkilatı mensuplarını taşıyan otobüse Okmeydanı civarında saldırı gerçekleşti. Kimliği belirlenemeyen bir grubun üst geçitlerden otobüse taşlarla saldırarak camlarını kırdığı belirtildi.

ANKARA BÜROSU

Saadet Partisi’nin İstanbul Kazlıçeşme’de Mısır’daki darbeye karşı düzenlediği miting için Bursa Orhangazi’den yola çıkan ve içinde 50 kişinin olduğu otobüse İstanbul Okmeydanı civarında saldırı yapıldığı belirtildi. Okmeydanı’nın üst geçitlerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir grubun taşlarla otobüse saldırarak camlarını kırdığı kaydedildi.

POLİS “ORDA NE İŞİNİZ VAR” DEDİ

Öte yandan edindiğimiz bilgilere göre camları kırılan otobüsteki yolcuların polise haber vermesi sonucu polisin olay yerine gelmediği bölgenin sakıncalı olduğunu belirttiği iddia edildi. Polis’in ‘O bölgede ne işiniz var, oraya şu an gelemeyiz’ dediği öne sürüldü .Miting için yola çıkan otobüsteki yolculardan Yakup Y, ise olayı şöyle anlattı: “Orhangazi’den yola çıktık, İstanbul’ a girdikten sonra Ok Meydanı civarında otobüsün camlarına taşlar atıldı. Gelen taşlar otobüsün ön camlarını ve yan camlarını kırdı. Üst geçitte 15-20 kişilik bir grup gördük. Sonra koşarak bize doğru geldiler, ancak otobüs hızla ilerledi ve bir yerde durduk. Polise haber verdik ve 45 dk beklememize rağmen polis gelmeyince mitinge yetişmek için oradan ayrıldık. Sonra arkamızdan gelen bir otobüsümüze daha saldırı olduğunu arkadaşlar bize iletti”

Bu haberler de ilginizi çekebilir