• DOLAR 32.238
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2509.494
  • ...
Hangi illerde okul tatil edildi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tunceli

Kar nedeniyle olası risklerin önüne geçilmesinin amaçlandığı aktarılan açıklamada, "6 Şubat Pazartesi günü ilimiz genelindeki okulların tüm kademelerinde eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı. 

Malatya

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde birkaç gündür süren kar yağışının etkisini artırarak devam etmesinin beklendiği, bu nedenle Malatya'nın tüm ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği bildirildi. 


Sivas

Valilikten yapılan açıklamaya göre, gece saatlerinden itibaren başlayacak, zaman zaman tipi şeklinde beklenen kar yağışının ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı başta olmak üzere meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı tedbir amaçlı il genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, 6 Şubat Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildi. 


Adıyaman

Adıyaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime yarın ara verildi.


Gaziantep

Gaziantep'te olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Vali Davut Gül, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle okulların bir gün tatil edildiğini bildirdi. Gül, "Gaziantep'teki yoğun kar yağışı dolayısıyla 6 Şubat Pazartesi günü tüm eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezleri bir gün tatil edilmiştir. Engelli ve gebe kamu personelleri idari izinli sayılacaktır. Kar topu oynayıp kitap okuyun." ifadesini kullandı.


Diyarbakır

Diyarbakır'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil edildi. Vali Ali İhsan Su, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Etkili olan kar nedeniyle il genelinde 6 Şubat Pazartesi günü örgün ve yaygın eğitime bir günlüğüne ara verilmiştir." ifadesine yer verdi. Su, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli olduğunu belirtti.


Bingöl

Bingöl'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime iki gün ara verildi.


Muş

Muş'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde okullar 2 gün tatil edildi. 

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. 

Bitlis

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

Hakkari

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde kar ve olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi.

Isparta

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukların engellenmesi için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezilerinde yarın eğitim ve öğretime ara verildiği aktarıldı.

Karaman
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle örgün ve yaygın eğitim kurumlarının 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Niğde

Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzlukları önlenmek amacıyla Niğde genelinde resmi ve özel kreş, anaokulları, ilkokul, ortaokul ve liseler ile mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın eğitime ara verildi.

Ankara - İstanbul

Ankara ve İstanbul Valilikleri 6 Şubat Pazartesi okulların bir günlük tatil edildiğini duyurdu

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklama ile eğitime bir gün ara verildi.

Kütahya

Kütahya Valiliği, kar yağışı nedeniyle kentte yarın eğitime 1 günlün ara verildiğini açıkladı.

Adana

Adana’nın Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ ve Feke ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

Kırşehir 

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, beklenen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildiğini belirtti.

Yozgat

Yozgat Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da kent genelinde yoğun kar yağışının beklendiği aktarıldı.

Açıklamada, "Meteorolojiden alınan bilgiye göre gece başlayıp gün boyu devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanmadan dolayı ilimiz genelinde tüm okullar 6 Şubat 2023 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de 1 gün idari izinli sayılacaktır." ifadesi kullanıldı.

Erzurum

Erzurum Valiliği 1 gün süreyle eğitime ara verildiğini duyurdu.

Aksaray

Aksaray'da olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime yarın ara verildi.

Nevşehir

Nevşehir'de yaşanması muhtemel olumsuz hava koşulları sebebiyle Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Burdur

Burdur'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Ağrı

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı nedeni ile kent genelinde okulların yarın (06 Şubat) 1 günlüğüne tatil edildiği belirtildi.

Denizli

Yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli'de il genelindeki okullara bir gün ara verildi. 

Kayseri
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, hava durumu verilerine göre il genelinde akşam saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının aralıklarla devam edeceği, pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren yoğunlaşacağı, etkisini azaltmakla beraber salı günü de devam edeceğinin değerlendirildiği belirtildi.

Sakarya

Sakarya'da beklenen kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

Balıkesir

Balıkesir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildi.

Bursa

Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Meteorolojik son veriler değerlendirildiğinde, ilimizde bu gece ve yarın gün boyu yoğun kar yağışı ve havaların soğumasına bağlı buzlanma beklendiğinden 6 Şubat 2023 Pazartesi günü için eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir" dedi.

Bilecik

Bilecik Valiliği, yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle kentte eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Çanakkale

Çanakkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildi.

Erzincan

Erzincan Valisi Mehmet Makas, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiğini bildirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir