• DOLAR 32.517
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2427.76
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 15 Temmuz 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Sultan Gecelerden Berat Gecesi
Seyhan İlçe Müftüsü Kalil Uzun, bir açıklama yaparak bu akşam kutlanacak Berat Gecesi ile ilgili bilgi verdi: "Berat günahlardan arınıp Allah`ın af ve mağfiretine erişmeyi ifade ittiği gibi mübarek Ramazan Ayına da yaklaştığımızı müjdelemektedir. "dedi.

Polise Obez Diyen Emniyet Müdürüne Soruşturma.
Adana`da görev yaptığı dönemde radikal uyğulamalarıyla tanınan Adana eski Emniyet Müdürü Salih Kesmez hakkında psikolojik baskı yaparak aşırı kilolu polisleri zayıflamağa zorladığı, bu memurlar hakkında "obez" tanımlaması yaptığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

Belediye Başkanlarının İşlediği En Büyük Günah `İmar`dır.
Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, "verdiğimiz kavga `plan` üzerinedir. Bu yapacağımız planı herkes bilsin, bunu kimse ranta çebvirmesin. Artık vatandaşımız bilsin ki burası okul yeri olarak ayrılmış. Burası mutlaka okul olacak. İmarı değişmeyecek. Şunu belirtmek istiyorum. Belediye başkanlarının en büyük işleyeceği günah imardır"dedi.

Bir Meslek Daha Yok Oluyor.
Dünyanın en eski mesleklerinden biri olan "değirmencilik" artık unutulmak üzere. Mesleği icra edenlerse geçimini sağlamak için farklı alanlara yöneliyor.

ADANA HABER GAZETESİ: İçimiz Yandı 13 Şehit
Eli kanlı terör örgütü üyeleri Diyarbakır`ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında arama çalışması yapan time kurdukları hain pusuda 3`ü uzman erbaş 13 askerimizi şehit etti. 2`si ağır 7 askerin yaralandığı çatışmada 5 PKK`lı terörist ölü ele geçirildi.

Kutsal Mekânlarda Ranta İzin Vermeyiz.
Asri Mezarlık`ta 25 bin TL`ye satışa çıkarılan mezarlık yeriyle ilgili Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Genel sekter Kaşif Barut, belediyeden alınan mezar yerlerinin, fahiş fiyatla satılmasına izin vermeyeceklerini belirterek " Kutsal mekanlar rant aracı olarak kullanılamaz""dedi.


Bir Anlık Dalgınlığı Hayatına Mal Oldu.
Adana`da tren yolu üzerinde yürüyen yaşlı bir adam, bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Yaklaşmakta olan treni fark edemeyen yaşlı adam, trenin kendisine çarpması sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti.

Ayhan Kaya-İLKHA 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir