• DOLAR 32.504
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2490.436
  • ...
BDP`li Başkan Yardımcısından 2 Kız Çocuğuna  Cinsel İstismar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Siirt (Botan)-  Siirt Belediye Başkan Yardımcısı 10 çocuklu Abdullatif Ç, 2 kardeş kız çocuğuna cinsel istismarda bulunma iddiasıyla gözaltına alınıp mahkemeye çıkarıldı.
 
Siirt Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı polis ekipleri savcılığın talimatıyla Cuma gecesi 22.30 sularında Siirt-Eruh karayolu üzerinde park halinde bulunan bir araçta BDP`li Abdullatif Ç`nin 2 kardeş kız çocuğu ile fuhuş yaptığını belirleyerek baskın düzenledi.
 
M.A. (17) ile uygunsuz vaziyette iken Polislerin geldiğini görüp kaçmaya çalışan 10 çocuk babası Abdullatif Ç, kısa süreli bir takip sonucu yakalandı.
 
Abdullatif Ç, M.A. ve kardeşi S.A. (13) ile birlikte emniyete götürüldü.
 
Emniyet`teki ifadesinde Abdullatif Ç`nin 2 yıldır para karşılığı kendisi ile birlikte olduğunu söyleyen 17 yaşındaki M.A, BDP`li Başkan yardımcısının para karşılığı defalarca kardeşi S.A. ile de birlikte olduğunu itiraf etti.
 
Daha sonra M.A`nın ifadelerinden yola çıkan polis kızların annesi K.A`yı da sorguladı. Anne K.A. BDP`li Başkan Abdullatif Ç`nin kendisiyle de ilişkiye girdiğini itiraf ederek, olayın açığa çıkmaması için kocasını Siirt Belediyesi`nde işe aldırdığını belirtti.
 
Sağlık kontrolünden geçirilen 2 kız kardeşin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Siirt İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından gözetim altına alındığı öğrenilirken, BDP`li Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç`nin mahkemeye çıkarıldığı bildirildi.
 
Öte yandan, evli ve 10 çocuk babası Abdullatif Ç`nin daha önce Siirt`te meydana gelen cinsel istismar olaylarının protesto edildiği eylemlere katıldığı öğrenildi. 
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir