• DOLAR 32.586
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2412.453
  • ...
Belediye şoföründen muhabirimize zorbalık(yenilendi)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 

DİYARBAKIR- Dicle Üniversitesi seferi yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi`ne ait otobüs şoförü ile bir öğrenci arasında yaşanan tartışmayı görüntülemek isteyen İLKHA muhabiri, otobüs sürücüsü tarafından tehdit edilerek engellenmeye çalışıldı.

Dicle Üniversitesi seferi yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi`ne ait 21 FN 546 plakalı otobüste bir öğrenci ile şoför arasında tartışma çıktı. Kampüs içi ücretsiz taşımacılık yapan belediye otobüsüne ücretsiz binmek isteyen öğrenci ile şoför arasında yaşanan tartışma, Ziraat Fakültesi durağına gitmeyen minibüsten inip ücretsiz olarak belediye otobüsüne bindiği gerekçesiyle çıktı.

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi önünde büyüyen tartışmayı, o sırada otobüste yolculuk yapan İlke Haber Ajansı muhabiri görüntülemek isteyince otobüs şoförünün engellemesiyle karşılaştı.

İLKHA muhabirine tehdit ve hakaretlerde bulunan otobüs şoförü, muhabirin olay yerine polis çağırmasının ardından özür diledi. Polisin olay yerine intikal etmesiyle muhabir şikayetinden vazgeçince olay sona erdi.

Olayın ardından telefonla görüştüğümüz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü, bir yanlış anlaşılma durumunun söz konusu olduğunu öne sürdü.

Dicle Üniversitesi seferi yapan belediye otobüslerinde öğrencilerle şoförler arasında çıkan güzergah kavgalarını daha önce de gündeme getirmiştik. (Osman İçli-İLKHA)

İlgili Habere Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir