• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Karlıova Kar-Der`den iftar çadırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Karlıova Kar-der geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eski hastane bahçesinin açık alanında vatandaşlara iftar yemeği verecek. İftar çadırında dernek gönüllüleri vatandaşlara hizmet edecek.
 
Ramazan ayının güzelliğini bereketini ilçe halkıyla birlikte yaşadıklarını ifade eden Kar-Der Başkanı Murat Akansu, "Kurmuş olduğumuz iftar çadırı ile gerek hemşerilerimizle ve gerek dışarıdan buraya çalışmaya gelen işçi kardeşlerimizle orucumuzu birlikte açmanın mutluluğu içerisinde olacağız. Elimizden gelen imkanları kullanarak böyle bir iftar çadırı kurmanın sevincini yaşıyoruz.
 
Biz Kar-Der olarak zengin ile fakir arasında sadece bir köprü görevini yapıyoruz, duyarlı hayır sahiplerinin de bu çorbada tuzunun olmasını istiyoruz. Şimdiden iftar yemeğine katkı sağlayacak olan esnaf ve hayır sahiplerine teşekkür eder, Allah hayırlarını kabul etsin" dedi.
 
Öte yandan geçen ramazan ayında da bu alanda iftar yemeği veren Kar Der, kış aylarında kar altında kırılan kamelya yerine kendi imkanlarıyla geçici bir kamelya yaptı. (Bülent Temiz - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir