• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
Bursa'da Temaşa-i Ramazan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının odağı, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk gününde, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan programı, vatandaşları Merinos Parkı'nda buluşturdu.

 

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programının ilk akşamında Ahmet Feyzi İlahi Grubu 'Tasavvuf Müziği' konseriyle, Devlet Klasik Türk Müziği Korosu da 'Ramazana Merhaba' müzik dinletisiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği program, duygusal anlara imza attı.

 

Konserleri ilgiyle izleyen vatandaşlar, Merinos Parkı'nda açık havanın keyfini yaşarken, aynı zamanda Ramazan Mahallesi'nde açılan stantlar da vatandaşlara eski ramazanların nostaljik tadını sundu.

 

Aileleri konserleri izlerken, çocuklar da lunaparkta eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Vatandaşların ilk iftardan sonra nefes aldıkları Merinos Parkı'ndaki konserlerin ardından, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, sanatçılara teşekkür plaketi verdi.

 

Bursalılara Ramazan ayının en geleneksel öğelerini bir arada sunan Temaşa-i Ramazan programında bu akşam, Bülbülden Güle Gazel Konseri ve İkbal ile Hayatın İçinden İkbal Gürpınar söyleşi programı gerçekleştirilecek. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir