• DOLAR 32.471
  • EURO 34.556
  • ALTIN 2474.538
  • ...
Bingöl FM`de Ramazan programları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - İslami çizgide yaptığı yayınlarla tanınan Bingöl FM, Ramazan ayına özel programlarına başladı.


Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bingöl FM sunucularından Ömer Aşkın,Bu mübarek ayda dinleyicileri için birbirinden güzel programlar hazırladıklarını ifade ederek şöyle konuştu:
"Tabii ki bu ay Kur`an ayı olduğu için hatmi şeriflere ağırlık verdik. Sabah namazından sonra, öğleden sonra saat 14.00`de ve gece saat 23.00`te toplamda aynı cüzün üç farklı kıraatini sunacağız. Bunun yanında meal vakitlerine de yer verdik. Gün içerisindeki haber bültenlerimiz ile günün nabzını tutmaya devem edeceğiz. Ayrıca her gün saat 15.30`da 7 radyonun ortak yayını olacaktır. Yine her gün iftara doğru programında canlı yayınla, birbirinden farklı konu ve konuklarla dinleyicilerimizin karşısında olacağız. Fıkıh programlarımız haftada iki gün olacak. Pazartesi Türkçe ve çarşamba günü de Zazaca olmak üzere farklı dillerde, dinleyicilerimizin taleplerini de göz önüne alarak fıkıh programlarımızı zenginleştirdik."

Sabah istekleri, ortak yayın ve iftara doğru programları ile gün içerisinde 3 farklı canlı yayınla dinleyicilerinin gönüllerine misafir olacaklarını ifade eden Aşkın, "Bununla birlikte Esma, salâvat, güncel hatırlatıcı spotlar ve birbirinden güzel yayınlarlarımız olacaktır. Kısacası Sahurdan iftara dolu dolu bir yayın akışıyla Bingöl FM Allah`ın izniyle üzerine düşeni yapmaya gayret edecektir. Dinleyicilerimizden dualarını eksik etmemelerini temenni ederken, herkesi Bingöl FM`e davet ediyoruz, güzel şehrin farklı Radyosundan tüm İslam ümmetine selamlar. " diyerek sözlerini sonlandırdı. (M. Salih Gönül -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir