• DOLAR 32.574
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2432.771
  • ...
SON DAKİKA
Milli Eğitim'den üniversite adaylarına rehberlik desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Üniversite giriş sınavlarının ardından tercihler konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğünden destek geldi.


Aldıkları puanlara ve isteklerine göre tercih yapmakta zorlanan, ayrıca, meslek dalları hakkında bilgileri olmayan veli ve öğrencileri bilgilendiren Batman Rehberlik hizmetleri servisi, Öğretmenevi'nde ve Batman Park'ta stant açtı.


Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa tarafından ziyaret edilen ve bireylere hizmet için her gün 14.00-20.00 saatleri arasında mesai yapan rehber öğretmenlerin görev yaptığı rehberlik danışma birimleri vatandaşlar ve öğrenciler tarafından takdir topladı.


Akboğa, rehber öğretmenlerle birlikte öğrencilere tercihleri konusunda rehberlik yaptı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hüseyin Yaz'da, Akboğa ile beraber stant ziyaretlerinde eşlik etti.


Gün boyu yüzlerce öğrencinin ziyaret ederek destek aldığı rehberlik servisinde toplam 26 rehber öğretmen görev yaparken, öğrencilerin tercihleri, istekleri ve puanları doğrultusunda verilen hizmetten sonra, öğrenciler çıktıları alıyor.


Öğrenciler, Milli Eğitim Müdürlüğünün verdiği hizmetten dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.(M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir