• DOLAR 32.491
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.614
  • ...
En Büyük Şeytan Amerika
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehmet Zülfi Tan / Haber-Yorum

Günlerdir Amerika’nın Mısır`daki darbeye darbe diyemediğinden bahs ediliyor. Neden diyecekmiş anlayamadım! Zaten darbeyi kendisi yapmadı mı? Kendisi yönetip yönlendirmiyor mu? Amerika demokrasi putuna mı tapıyor ki onu korusun? O sadece halkların tapması için putlar yapıyor.

Tabi ya unutmuşum! Biz kimin dünyasında yaşıyoruz? Tabi ki Amerika’nın dünyasında yaşıyoruz. Amerika’nın darbe demediğine ne haddimize ki darbe diyeceğiz. Amerika’nın terörist demediğine biz de diyemeyiz. Amerika’nın hırsız, arsız, namussuz demediğine biz de diyemeyiz. Bütün dünya Amerika’nın ağzına bakıyor. Onun emirlerini bekliyor. Yoksa Amerika’nın yönettiği bu dünyada Amerika’ya karşı gelmiş oluruz. Anında haddimizi bize bildirirler.

Terör devleti israile laf söyleyebilen var mı? Söyleyen Tahrir’i ve Taksim’i anında karşısında görür. Ambargo üstüne ambargo yer.

Amerika’nın terörist dediğine demeyen mi var? Bombalar anında peş peşe en kalabalık mekanlarında patlamaya başlar. Amerikan politikaları dışına mı çıktın; anında genç subaylar ve resmi siviller rahatsız olur. Askerler tanklar sokaklara dökülür. Şakşakçılar meydanlara iner.

Amerikadan izin almadan bir aktivistlik mi yaptın. Hemen operasyon için düğmeye basılır. Otoriteler devreye girer. Çemberini daraltırlar. Nefes alamaz hale gelirsin.

Hey sen hangi özgür dünyada yaşadığını sanıyorsun? Özgürlüğün Amerika’nın izin verdiği kadardır. Kimi destekleyeceğine, kime karşı geleceğine o karar veriri. Kimin dostun kimin düşmanın olduğunu o söyler. Sen de uyarsın. O kadar. Çünkü sen özgürsün? Amerikan özgürlüğü.

Türkiye’de bir zamanlar darbe olduğunda, Amerikan başkanı CIA başkanına Türkiye’de ne olduğunu sorunca şöyle cevap vermiş: “Efendim endişelenecek bir şey yok. Bizim çocuklar yönetime el koydular.” demiş.

Aramızda çook Amerika’nın çocukları var. Bunlar Amerika’nın gayri meşru çocukları. Amerika’ya ve onun özgür dünyasına laf söyletmezler. Babalarının menfaatlerini canları pahasına korurlar.

Ey müslüman dikkatli ol. Amerika’nın kimi desteklediğine dikkat et. Kime de darbe vurduğuna iyi bak. O zaman hak ile batılı görürsün. Çünkü en büyük şeytan Amerika’dır.

 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir