• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2296.814
  • ...
Esnaftan Ramazan`da `Bir yetim güldür` projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Müftülüğünün katkılarıyla kentin en büyük iyilik hareketini başlatarak, "Bir Yetim Güldür" projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Dinçer, ilimiz esnafının sevgisini paylaşacağı iyilik hareketi ile yardıma muhtaç yetimleri hayırsever vatandaşlarla buluşturacaklarını kaydetti.
 
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayını kutlarken, bu ramazan ayında kentin en büyük iyilik hareketini hayata geçireceklerini söyledi.
 
Teşkilat olarak ramazan ayında il müftülüğünün katkılarıyla kentin en büyük iyilik hareketini başlattıklarını kaydeden Dinçer, "Mersin esnafı kucağını yetimlere açıyor. "Bir yetim güldür" projemizle vatandaşlarımızı ihtiyacı olan yetimlerle buluşturacağız" dedi.
 
Konuşmasını "yetimlerimizin yardıma ihtiyacı vardı, vatandaşlarımızın ise hayırlı bir amaca" şeklinde sürdüren Dinçer, "Bir tarafta yardıma muhtaç yetimlerimiz, diğer tarafta yardımlarının hedefine ulaşmasını isteyen vatandaşlarımız. Bu ikisini buluşturma düşüncesiyle projemizi hayata geçirdik. İl müftülüğümüzce tespit edilen yetimlerimiz, kurumumuz aracılığıyla vatandaşlarımızla buluşturulacak. Yetimlere katkı sunmak isteyen tüm hemşehrilerimiz 0324- 2389400 nolu telefondan bizlere ulaşarak bölgesindeki yetime dilediği oranda katkıda bulunabilir" şeklinde konuştu.
 
Ramazan ayı münasebetiyle başlattıkları "Bir yetim güldür" projesi kapsamında dört merkez ilçedeki bütün camilerin kapılarına hazırlanan proje afişlerinin asılacağını ifade eden Dinçer, kentin belirli noktalarına dev afişlerin de yapıştırılacağını belirterek, "Tüm hayırsever vatandaşlarımızı projemize destek olarak yetimlerimize sahip çıkmaya bekliyoruz" dedi. (A. Hakim Kurt, Osman Öksüz - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir