• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
'Uyuşturucuya hayır!' bildirisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuya karşı mücadelede hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamında Batman'ın değişik mahallelerini gezen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kürtçe ve Türkçe anons yapıp bildiri dağıttı.

Batman'ın değişik mahallelerinde bildiri dağıtımına Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Asayiş ekipleri ve Çocuk Şube müdürlüğünde görev yapan personel katıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Narkotik Şube Memuru Mehmet Nur Kavak, Dünya Uyuşturucu Haftası münasebetiyle Batman Emniyet Müdürlüğü olarak Batman halkını uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek, yaptıkları çalışmalar hakkında halka bilgi vermek ve uyuşturucuyu tamamen Batman sokaklarından atabilmek amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını belirtti.

Yaptıkları çalışmanın yararlı olacağına inandıklarını ifade eden Kavak, "Halkımızdan isteğimiz, gençlerimize ve çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakabilmek için uyuşturucuyla mücadelede bizimle birlikte hiç çekinmeden sürekli bir irtibat halinde olsunlar" dedi.

Kendilerine bildiri verilen vatandaşlar ise, böyle bir çalışmanın daha erken başlatılması gerektiğini ve böylesi çalışmaların sıklıkla yapılmasını istediklerini belirttiler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir