• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
"Toplumun sorunlarını çözmek ortak vazifemizdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Hür Dava Partisi Muş İl Başkanlığı, Korkut Belediye Başkanı Sait Elitaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Hür Dava Partisi Muş İl Teşkilatının kendisini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Elitaş, bu ziyaretlerin sık sık yapılmasının gerektiğini belirtti.

 

HÜDA PAR'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Elitaş, partinin bütün çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. Başkan Elitaş, "Partinizin çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. HÜDA PAR'ın parti programına ve yaptığı çalışmalara baktığımızda gerçekten de halkımızın temsiliyeti bakımından bizim böyle bir partiye ihtiyacımızın ne kadar çok olduğunu daha iyi anlıyoruz" dedi.

 

Partinin almış olduğu sorumluluğun ağırlığına dikkat çeken Başkan Elitaş, girilen bu sürecin başarıya ulaşabilmesi için çok çalışılması ve halkın her kesiminin kucaklanması gerektiğini vurguladı.

 

İl Başkanı Abdurrahman Aydın, "Muhakkak ki toplumuzun içinde bulunduğu durum ve zor şartlar hepimizin ortak sorunu olduğu gibi, bu durumu düzeltmek de hepimizin ortak vazifesidir. Bizler bu toplumun birer ferdi olmamız ve bu ağır yükü yüklenmemiz itibariyle, toplumun her kesimini kucaklamak zorundayız. Çünkü biz bu halk ile iç içe yaşamaktayız. İnşaallah inanç ve itikadımızdan aldığımız güçle halkımıza karşı vazifemizi en güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir