• DOLAR 32.505
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2430.19
  • ...
Susa Der Silvan'da 250 aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Silvan'da yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle halkın teveccühünü kazanan Susa Der, içinde zeytin, sıvı yağ, pirinç, helva ,reçel, bulgur ve makarnanın bulunduğu yardım kolilerini Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
Yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren Susa Der Başkanı Muhammed Afif Çetinkaya, Susa Der olarak Ramazan öncesi fakir ailelere yardımda bulunmak için 250 kolilik Ramazan paketi hazırladıklarını ve Silvan'daki fakir ve muhtaç ailelere dağıttıklarını söyledi.

Çetinkaya, "Bu yardımı yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen ancak Susa Der üyelerimizle diyaloga geçen işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Her ne kadar isimlerinin açıklanmasını istemeseler de bu kardeşlerimizin Susa'da şehid olan bir şehidimizin kardeşleri olduklarını belirtmek istiyorum. Bu kardeşlerimiz iki yıldır iftar çadırı kurmak istiyorlar ancak müftülüğün bu görevi yerine getirmesi nedeniyle bu kardeşlerimizin yardımlarının koliler halinde muhtaçlara ulaştırılmasını uygun gördük." dedi.

Çetinkaya yardım kolilerinin temin edilmesi ve hazırlanıp dağıtılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. (Yusuf Batı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir