• DOLAR 32.549
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2424.423
  • ...
Belediye 500 kişilik Ramazan çadırı kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Belediyesi, ramazan ayı münasebetiyle 500 kişilik iftar çadırı kurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu'nun bahçesinde kurulan Ramazan çadırında günlük 500 kişinin iftar açabileceği ve çadırda 12 personelin çalışacağı belirtildi.

 

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Serdar Atalay, "Ramazan ayı münasebetiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu'nun bahçesinde 500 kişilik iftar çadırı kurduk. 500 kişilik iftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet vereceği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet edecektir. Ayrıca ramazan ayının kutsiyetini yaşamak, haz almak amacıyla iftar çadırımızda iftar açmak isteyenler de Belediyemizin misafiri olabileceklerdir" diye konuştu.

 

Sosyal yardımlaşmanın, merhamet ve şefkat duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayı boyunca bu hizmetin devam edeceğini ifade eden Başkan Atalay, iftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sunmak isteyen hayırsever işadamı ve esnafın katkılarının kabul edileceğini belirterek, "Ramazan Ayının; İlimizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir