• DOLAR 32.511
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2492.214
  • ...
SON DAKİKA
Özdemir'den Ramazan mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Ramazan ayı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Batman Milletvekili Ziver Özdemir, bu mübarek ayın tüm Müslümanlara kardeşlik, barış ve huzur getirmesini yüce Allah'tan dilediğini söyledi.

 

Bir yanıyla bereket bir yanıyla da yardımlaşma ayı olan Ramazan'da fakirlerin, yoksulların, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Özdemir, mesajını şu sözlerle sürdürdü:

 

"Rahmet, mağfiret, bereket ve af dolu mübarek Ramazan ayına ulaşmış bulunuyoruz. Bu ayda bize verilen nimetlerin değerini bilmeli ve fakirlerin yardımlarına koşmalıyız. Onlarla sofralarımızı paylaşmalı, her zamankinden fazla rahmet ikliminin yaşandığı bu ayda hatalarımızı, eksiklerimizi iyi görüp bunları düzeltmenin çabası içinde olmalıyız. Bu ay Kur'an-ı Kerimin indirildiği ve aynı zamanda nimetlerin kadrinin bilinmesine vesile olan, insanda şükran hisleri uyandırarak, yoksulların çaresizlerin halinden anlama şuuru veren oruç ibadetinin farz kılındığı bir aydır. Ramazan ayının en başta nefsimiz, ailemiz, çevremiz, ülkemiz ve bütün insanlığa bereket, huzur, kardeşlik ve refah getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Başta Batman halkının olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan ayı mübarek olsun." (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir