• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl Havalimanın açılış tarihi öne alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programındaki değişiklik nedeniyle 26 Temmuz`da yapılacağı belirtilen açılışın, 12 Temmuz`da gerçekleştirileceği bildirildi.

Uçuşa hazır hale getirilen ve uçuş takviminin netleşmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğü Bingöl Hava Limanı'nda açılışın, 26 Temmuz 2013 Cuma günü özel uçakla Bingöl'e geleceği belirtilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda Bakan ve üst düzey bürokratın katılımıyla gerçekleştirileceği belirtilmişti.
Ancak Cumartesi süpriz bir gelişmeyle açılışın erkene alındığı, 12 Temmuz`da açılması planlanan Cizre Havalimanı`nın açılışa hazır hale getirilememesi üzerine Cizre ile Bingöl havalimanı açılış tarihlerinin değiştirildiği, Cizre Havalimanı açılışının 26 Temmuz`a, Bingöl Havalimanı açılışının da 12 Temmuz`a alındığı bildirildi.
AK Parti Bingöl Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Başbakan Erdoğan'ın gelişi ile ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 12.07.2013 tarihinde Bingöl Havalimanı'nın açılışını yapmak üzere Bingöl'e geleceklerdir. Daha önce 26.07.2013 olarak açıklanan açılış tarihi, Başbakanımızın programında yapılan değişiklik neticesinde erkene alınmıştır. Açılışa tüm Bingöl halkı davetlidir." denildi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir