• DOLAR 32.513
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2423.348
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Ramazan broşürü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü, üzerinde Ramazan ayı tavsiyeleri ve Ramazan ayı ameli program takip çizelgesinin bulunduğu binlerce broşürü halka dağıttı.

Ellerindeki broşürlerle esnafı ziyaret eden platform gönüllüleri burada broşürleri tanıttı. Uygulamadan duydukların memnuniyeti ifade eden halk, broşürdeki tavsiyelere ve Ramazan ayı ameli program takip çizelgesine azami derecede uyacaklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü Dönem Sözcüsü Ferhat Aköz, platform olarak halkın Ramazan ayını daha iyi geçirmesi için bu broşürleri dağıttıklarını ifade ederek, "Bu sene Ramazan'ın daha iyi geçirilmesi, bu bereketli günlerde daha fazla yararlanıp Rabbimizin huzuruna ak yüzle çıkabilmek için, içinde Ramazan ayı tavsiyeleri,Van il imsakiyesi ve Ramazan ayı ameli program takip çizelgesinin bulunduğu bir el broşürü dağıtık. Bunu halkımıza esnafımıza gidip teker teker dağıtacağız." dedi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir