• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti'nden Ramazan yardımları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği yardımlarına Ramazan ayı öncesi de devam etti. Yardıma muhtaç aileleri sevindiren Mustazaflar Cemiyeti'ne dualar edildi.

 

Umut Kervanı Platformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti tarafından yapılan yardımlar hakkında açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, "Malumunuz Ramazan ayının arifesindeyiz. Ramazan ayında muhtaç vatandaşlarımızın daha huzurlu bir Ramazan geçirebilmeleri için imkânlarımız dâhilinde 30 aileye yardımda bulunuldu. Yine geçen hafta 50 aileye yardımda bulunmuştuk. Gönül isterdi ki daha fazlasını yapalım. Ama şu an imkânlarımız bu kadar. Biz bu bunun karşılığında kimseden bir şey istemiyoruz. Bunun mükâfatını ancak Allah'tan bekleyerek yardımlarda bulunuyoruz." dedi.

 

Yardıma muhtaç ailelerin kendilerine başvurduğunu belirten Bayık, "Bize yardım almak için yapılan başvuru sayısı bir hayli fazla. Kendilerine yetişemiyoruz. Yardımlarımızı dağıttığımız sırada elimize geçen bazı ev eşyalarını, evinde bir şey olmayan ailelere veriyoruz. Gerçekten ilçemizde içler acısı durumda olan bir çok aile var. Burada yardım yapmak isteyen kardeşlerimize sesleniyoruz. Bizlerin aracılığı ile ve ya direkt kendileri tarafından yardım edebilirler. Gelin bu mübarek Ramazan ayında herkesin sevineceği işler yapalım." diye konuştu. (Ramazan Tekyıldız-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir