• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Özgür Haber: Görüşme Olumlu, Mutabakat Yok
BDP ve AKP heyetleri arasında dün yapılan görüşme 1,5 saat sürdü. Görüşmede mutabakat sağlanmadı, ancak, taraflar yaptıkları açıklamalarla olumlu sinyaller verdi. İki parti arasındaki mutabakat görüşmelerinin bugünde devam edeceği bildirildi. Görüşme sonrasında açıklama yapan BDP Grup Başkanı Selahattin Demirtaş bugün ya da yarın yeniden bir araya geleceklerini belirterek, "Önerilerimizi arkadaşlarımıza sunduk. Sözlü olarak ilettik. Kendileri de değerlendirecekler`` dedi. AKP`li Nurettin Canikli de yapılan görüşmeyi olumlu değerlendirdiklerini ancak yöntem konusunda mutabakat sağlanmadığını söyledi.

Qamişlo Bulvarı`nın temeli atıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Mardin-Urfa yolu bağlantısını sağlayacak çevre yolu niteliğindeki Qamişlo Bulvarı`nın temeli atıldı. 16 Büyükşehir içerisinde çevre yolu olmayan tek kentin Diyarbakır olduğunu anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kendi çevre yollarını yaparak trafiğin yükünü azalttıklarını söyledi.

GÜNEYDOĞU EKSPRES: Uzlaşmaya Açığız
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, BDP`nin "boykot" tavrını eleştirerek, sorunların çözüm yerinin Meclis olduğunu, bütün partililerle her zaman uzlaşmaya açık olduklarını söyledi.
M. Salih Keskin - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir