• DOLAR 32.583
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2501.793
  • ...
Kurtoğlu'ndan Ramazan mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç Dr.Muhammed Güzel Kurtoğlu, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Kurtoğlu, mesajında; 11 ayın sultanı Ramazan ayının özündeki rahmet, merhamet ve bereket ile hem gönüllerin kirlenmişliğini ve tozunu giderdiğini hem de şahlandırdığı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağladığına dikkat çekti.

 

Ramazan ayının sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği bir ay olduğunu belirten Kurtoğlu, "Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Kendi kendimizi sorgulama ve muhasebeye çekme, nefsimize musallat olmuş gururdan, kibirden, gösterişten, açık veya gizli kötülüklerden arınma, bitip tükenmez istekler ve ihtirasları dizginleyip kendimize çekidüzen verme ve azalmış hassasiyetlerimizi diriltme ayıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bir aylık misafirimiz olan Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını temenni eder, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ederim" diye belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir