• DOLAR 32.369
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.34
  • ...
Batman'da boğulan gencin cesedi hala bulunamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Serinlemek için dün akşam Batman Çayı'na giren ve bir daha haber kendisinden alınamayan 19 yaşındaki Ömer Sevim'e hala ulaşılamadı. Ailenin ise gergin bekleyişi sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, dün 17.00 sıralarında arkadaşıyla Batman Çayı'na gelen 19 yaşındaki Ömer Sevim, saat 18.00 sularında serinlemek için suya girdi. Sudaki bataklığa saplanan ve bir daha çıkamayan 19 yaşındaki Sevim, arkadaşının gözü önünde boğularak hayatını kaybetti.

Sevim'in boğulduğunu gören arkadaşının korku içerisinde Batman Çayı'ndan uzaklaştığı ve korktuğu için de uzun süre kimseye haber vermediği iddia edildi. Arkadaşının daha sonra gece geç saatlerde Sevim'in boğulduğunu ailesine söylemesi üzerine gece 02.00 sularında AFAD ekibi tarafından boğulan Sevim, için arama çalışmaları başlatıldı.
Sabahın erken saatlerinden itibaren ise İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlilerinin yanı sıra Van, Elazığ ve Şanlıurfa'dan da arama kurtarma ekipleri aramalara destek olmak için Batman'a geldiler.

Arama ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ederken Sevim'in ailesi gözyaşları içerisinde bir an önce çocuklarının cesedinin çıkarılmasını bekliyor.
(M.Fatih Akgül/Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir