• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 14 Temmuz Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle; 

Medya Gazetesi; "1 Ayda 550 Damdan Düşme Vakası Yaşandı"
Batman`da son bir ayda damdan düşme sonucu 150`ye yakın kişi ağır şekilde yaralanırken, 400 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

"Böcek Isırıp Öldürdü"

Batman`ın Hasankeyf ilçesine bağlı Irmak köyünde tespit edilemeyen bir böceğin sokması sonucu ağır yaralanan Esra Yıldırım (8) adlı kız çocuğu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Pusula Gazetesi; "Haşere, 8 Yaşındaki Esra`yı Canından Etti"
Hasankeyf`in Irmak (Kefra Albe) köyünde tespit edilemeyen bir haşere sokması sonucu ağır yaralanan Esra Yıldırım (8) adlı kız çocuğu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
"Yastığının Altına Koydu Ama Yine Çaldırdı"
Pazaryeri Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayı pes dedirtti. Hırsızlardan korumak için cüzdanını yastığın altına bırakan Ş.O isimli vatandaşın çabası boşa çıktı. Hırsızlar yastık altına saklanan cüzdanı alarak kayıplara karıştı.
Doğuş Gazetesi; "Haşerenin Soktuğu Kız Çocuğu Öldü"
Hasankeyf`in Irmak (Kefra Albe) köyünde tespit edilemeyen bir haşere sokması sonucu ağır yaralanan Esra Yıldırım (8) adlı kız çocuğu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
"Bey-Der Suriyeli Mülteciler Yararına Kermes Düzenliyor"
Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (Bey-Der) Suriyeli mülteciler yararına kermes düzenliyor. Dernek Başkanı Zeki İslamoğlu yaptığı açıklamada: " Uzun bir süreden beridir komşumuz Suriye`de acı olaylar yaşanmakta olup, bu olaylar sonrasında birçok insan evini barkını terk ederek Türkiye`ye sığınmak zorunda kalmışlardır. Bu insanlara zor anlarında yardımcı olmak boynumuzun borcudur. Bu vesile ile Bey-Der olarak Batman`da bir kermes düzenleyeceğiz. Kermesten elde edeceğimiz geliri İHH kanalıyla bu insanlara ulaştıracağız inşallah. Kermesimiz 17 Temmuz Pazar günü 10.00 ila 21.00 saatleri arasında Atatürk parkında düzenlenecektir." Dedi.


Mezopotamya Gazetesi; "Haşerenin Soktuğu Küçük Kız Hayatını Kaybetti"

Hasankeyf`in Irmak ( Kefra Albe) köyünde tespit edilemeyen bir haşere sokması sonucu ağır yaralanan Esra Yıldırım (8) adlı kız çocuğu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Batman Postası Gazetesi; "Küçük Kızı Haşereler Öldürdü"
Hasankeyf`in Irmak Köyü`nde tespit edilemeyen bir haşere sokması sonucu Esra Yıldırım (8) adlı çocuk ağır yaralandı. Dün meydana gelen olayda haşere sokması aniden rahatsızlanan küçük Esra Ailesi tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kız çocuğu Özel Medikal Park Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. 8 yaşındaki Esra Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bilinmeyen bir haşerenin öldürdüğü küçük Esra`nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Batman Gazetesi; "Haşerenin Soktuğu Kız Çocuğu Öldü"
Hasankeyf`in Irmak (Kefra Albe) Köyü`nde tespit edilemeyen bir haşere sokması sonucu ağır yaralanan Esra Yıldırım (8) adlı kız çocuğu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Çağdaş Gazetesi; "Utandıran Manzara!"
Batman`ı ikiye bölen ve hastalıkların mikrop yuvasına dönüşen İluh deresi ile kimse baş edemiyor. DSİ ve Belediye`nin tüm çabasına rağmen dere çöp atıklarıyla dolup taştı.
M. Sıddık Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir