• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Tarsus'ta iki ayrı noktada yemek dağıtılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Salı gününden itibaren başlayacak olan Ramazan ayı için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, muhtaç vatandaşlar için şehrin iki farklı noktasında yemek dağıtılacağını belirtti.

 

Tarsusluların Ramazan ayını kutlayan Başkan Kocamaz, ay boyunca Mencik Baba Türbesinde 3 çeşit sıcak yemek dağıtılacağını ve 27 Aralık Stadı altında da yine aynı 3 çeşit yemek verileceğini söyledi.

 

Ramazan ayında her gün toplam 1500 kişilik yemek yapacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Kocamaz, "Mencik Baba Türbesinde iftardan yaklaşık 2 saat önce yemek dağıtım işlemi yapılacak. Yine aynı şekilde 27 Aralık Stadı'nda bulunan Aşevinde her gün yaklaşık 500 kişiye de üç çeşit sıcak yemek verilecek." dedi.

 

Başkan Kocamaz, "Tarsusluları bir araya getirmek, varsa dargınlıkları ortadan kaldırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve geleceğe hep birlikte el ele gönül gönüle hareket etmek gayesini gütmekteyiz. Bu amaç doğrultusunda değişik mahallelerimizde iftar programları düzenleyeceğiz. Bu iftarlarımızda vatandaşlarımızla bir olacağız, birlikte olacağız" şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir