• DOLAR 32.51
  • EURO 34.607
  • ALTIN 2499.109
  • ...
Şoför ile öğrenci arasında güzergah kavgası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir içi taşımacılık yapan belediye otobüsünde yolculuk yapan bir öğrenci ile şoför arasında güzergâh konusunda kavga çıktı.

 

Dicle Üniversitesi kampüsünde yaşanan ve öğrencinin şoföre bıçak çektiği kavga diğer öğrencilerin araya girmesiyle son buldu.

 

Dün sabah saatlerinde Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi önünde yaşanan olayda, Dicle Üniversitesi seferi yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi otobüsünün son durak olan Ziraat Fakültesi'ne gitmemesi ve Eğitim Fakültesi önünden dönmek istemesine sinirlenen ismi öğrenilemeyen üniversite öğrencisi ile otobüs şoförü arasında sözlü sataşmalar başladı.

 

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda öğrenci, otobüs şoförüne bıçak çekti. Otobüs şoförünün ve öğrencinin hafif şekilde yaralandığı kavga, kampüste bulunan diğer öğrencilerin araya girmesiyle son buldu.

 

Ziraat Fakültesi öğrencileri mağdur oluyor

Öte yandan yaşanan olayın ilk olmadığını belirten Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri, minibüs ve özel halk otobüslerinin Ziraat Fakültesi'ne gitmediğini belirterek, bugüne kadar hep mağdur olduklarını söylediler.

 

Bunun yanında ayrıca Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerin de fakülteye gitmeme kararı almalarına tepki gösteren öğrenciler, belediyeden bu sorunu biran önce çözmesini beklediklerini ifade ettiler. (Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir